Välkommen på nagelvård hos Salong Madona i Linköping!

Hos vår nagelteknolog får du professionell nagelvård genom förstärkning och förlängning med gelé och akryl av naglar. Du kan även köpa nagelvårdsprodukter hos oss som bland annat nagelolja och lack.

Akrylnaglar - Nagelförlängning och Fransk manikyr

Akryl lämpar sig bra för nagelbitare och för dig som redan har långa naglar. Nagelförlängning görs genom önskad tipplängd med applicerade lager akryl för att få naglarna att se jämna och vackra ut. Genom att applicera olika sorters pulver på vardera halva får naglarna ett utseende som fransk manikyr. Vår nagelteknolog på Salong Madona i Linköping hjälper dig att skapa kreativa eller naturliga naglar.

Akrylfyllning och lackning av naglar

Det är enkelt att underhålla dina akrylnaglar genom att fylla på utväxten med en akrylfyllning hos vår nagelteknolog på Salong Madona i Linköping. Att underhålla även lackning ger dina händer ett välvårdat utseende!

Gelénaglar - Nagelförlängning och förstärkning

Naglar i gelé ger en naturlig look med blankhet och klarhet. Gelénaglar går att få som nagelförlängning och förstärkning - ett perfekt alternativ för den som är känslig/allergiker. Vår nagelteknolog på Salong Madona i Linköping har god hantverksskicklighet i nagelvård, både i gelé och akryl.

Manikyr och pedikyr - Ett hälsosamt alternativ

Manikyr och/eller pedikyr är en skön avslappning, där nagelbanden tas omhand, naglarna formas och poleras för att få ett hälsosamt utseende. Vid manikyr ingår en avkopplande handmassage och lackning. Unna dig en pedikyr för vackra och mjuka fötter.

Handmassage

På vår nagelsalong erbjuds en handmassage med anpassade salongsprodukter för att ge din hud näring och återfuktning. Dina händer blir som nya! Vackra naglar fordrar vackra händer.

Välkommen till oss på Salong Madona i Linköping för att göra en SPA-behandling av dina händer.

Naglar

Förlängning fr 500 Kr
Förstärkning fr 400 Kr
Handmassage 50 kr
Nagellack/manikyr fr200 kr